Turku Aikikai ry
TER­VE­TU­LOA! Onegaishimasu (おねがいします)
 

Junnuaikido on osaamisen iloa! 

JUNIORIT – TURKU JA KEMIÖNSAARI
Junioriharjoitukset on suunnattu 7–14-vuotiaille. Lajin opettelu tapahtuu leikkien, pelien ja erilaisten ryhmäkisailujen muodossa. Alkuverryttely, kaatumisharjoittelu, jalkatyöskentely ja aikidotekniikat kehittävät notkeutta, liikkuvuutta ja lihaskoordinaatiota. Harjoittelu tukee lasten luontaista kehitystä ja opettaa heille sosiaalista kanssakäymistä eri-ikäisten lasten kanssa.


Vaikka harjoituksissa noudatetaan budolajeille ominaista kuria, voi välillä myös nauttia liikkumisen riemusta pyörimällä, hyppimällä tai kieriskelemällä pehmeällä tatami-matolla opettajien valvovan silmän alla. Harjoittelu on valvottua ja turvallista, sillä ohjaajina toimivat kokeneet opettajat ja apuohjaajat.


Juniori-aikidossa varsinaiset aikidotekniikat ovat yksinkertaistettuja ja helppoja. Uuden vyöarvon suorettuaan lapset saavat vyönsä päihin erivärisiä nauhoja eli natsoja. Turku Aikikaissa juniorien vyöarvot suoritetaan Suomen aikidoliiton juniorien kyu-vaatimusten mukaan.


Noin 14 ikävuoden tienoilla juniorit voivat siirtyä harjoittelemaan aikuisten ryhmään. Juniorivyöarvot 6. kyusta eteenpäin ovat vastaavia aikuisten vyöarvojen kanssa. Lapsen siirtyessä aikuisten ryhmään, on hyvä keskustella ohjaajien kanssa, mikä aikuisten ryhmistä olisi lapselle sopivin.


Junnuaikido on osaamisen iloa! Tervetuloa!


Järjestämme Turussa junioreille peruskurssin 2024 keväällä ja syksyllä. Uusia harjoittelijoita voidaan kuitenkin ottaa mukaan koska tahansa: kysy lisätietoja ja ilmoittaudu sähköpostilla info@turkuaikikai.fi .  Junnukummi-toiminta 😺


Etsimme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä sponsoroimaan 7-13-vuotiaille vähävaraisille lapsille harrastuksen aikidon parissa. Sponsoroidulle lapselle harjoittelu on täysin ilmaista. Toimimme yhteistyössä Hope ry:n kanssa, joka osaa jakaa sponsoroidut kaudet todelliseen tarpeeseen. Toiminta on aloitettu 2023 jouluna.


Mitä ja miten:

  • Ilmoita sponsoroimiesi kausien lukumäärä sekä oma / yrityksen nimi osoitteeseen info@turkuaikikai.fi. Kerro myös jos haluat yrityksesi logon näkyviin verkkosivuillemme.
  • Saat paluupostina maksuohjeet.
  • Ilmoitamme sponsoroiduista kausista Hope ry:lle, joka jakaa lahjoituskaudet.