KAH­VA­KUU­LA (GIRYA)

1645003673277_DSC_3289-me.JPG

1645182514288_juri-me.jpg

1645182579152_DSC_3293-me.JPEG

Kah­va­kuu­la on liikuntaa koko keholle

Tule kokemaan kah­va­kuu­la­tun­neil­lem­me, miten monipuolista kahvakuula voikaan olla. Ohjaajamme Juri Levkin on tunnettu tarkasta tekniikasta ja monipuolisesta osaamisestaan. Juralta onnistuu niin perusliikkeiden opettaminen kuin mutkikkaat yhdistelmät ja akrobatia. Aloittelijat saavat tarkkaa opetusta ja huolenpitoa, jotta harjoittelu tapahtuu oikein ja ennen kaikkea turvallisesti.


Millaista on kahvakuula?


Kahvakuula on ergonominen väline monipuolisen kehonkäytön harjoittamiseen yksin, ryhmässä, liikkeessä, taidollisesti tai staattisesti. Kah­va­kuu­la­har­joit­te­lu tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kehittää omaa lihaskuntoa. Kah­va­kuu­la­har­joit­te­lu on ollut osa Juran voimaharjoittelua mm. voimistelu-, pikaluistelu- ja budoharrastusten ohessa. Juran mielestään kah­va­kuu­la­har­joit­te­lul­la voi vahvistaa omaa suoritustaan melkein missä tahansa muussa urheilulajissa.


Juran harjoituksista vaikuttunut harrastaja kertoo:


"Juraa inspiroi taidon oppiminen. Voiman käytön minimointi ja taito-osioiden korostaminen tekevät harjoituksesta mielenkiintoisen paketin. Toistoja tulee huomaamatta. Suomenkielinen opetus ja perehtyminen liikunnan ohjaukseen sekä laaja näkemys kah­va­kuu­la­har­joit­te­lus­ta lajin kotimaasta, näkyy osaamisena joka on harvinaislaatuista Suomessa"


Kah­va­kuu­la­har­joi­tuk­set pidetään Turussa.


Yh­teys­tie­dot / Contact

Turku Aikikai ry 

Linnankatu 61

20100 Turku

Finland


Tiedustelut / Information:

+358 40 592 4202

info@turkuaikikai.fi


Tietosuojaseloste