Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kahvakuula on liikuntaa koko keholle

kahvakuulakahvakuula

Tule kokemaan kahvakuulatunneillemme, miten monipuolista kahvakuula voikaan olla. Ohjaajamme Juri Levkin on tunnettu tarkasta tekniikasta ja monipuolisesta osaamisestaan. Juralta onnistuu niin perusliikkeiden opettaminen kuin mutkikkaat yhdistelmät ja akrobatia.

Aloittelijat saavat tarkkaa opetusta ja huolenpitoa, jotta harjoittelu tapahtuu oikein ja ennen kaikkea turvallisesti.

Millaista on kahvakuula?

Kahvakuula on ergonominen väline monipuolisen kehonkäytön harjoittamiseen yksin, ryhmässä, liikkeessä, taidollisesti tai staattisesti. Kahvakuulaharjoittelu tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kehittää omaa lihaskuntoa.

Kahvakuulaharjoittelu on ollut osa Juran voimaharjoittelua mm. voimistelu-, pikaluistelu- ja budoharrastusten ohessa. Juran mielestään kahvakuulaharjoittelulla voi vahvistaa omaa suoritustaan melkein missä tahansa muussa urheilulajissa.

Juran harjoituksista vaikuttunut harrastaja kertoo:

"Juraa inspiroi taidon oppiminen. Voiman käytön minimointi ja taito-osioiden korostaminen tekevät harjoituksesta mielenkiintoisen paketin. Toistoja tulee huomaamatta. Suomenkielinen opetus ja perehtyminen liikunnan ohjaukseen sekä laaja näkemys kahvakuulaharjoittelusta lajin kotimaasta, näkyy osaamisena joka on harvinaislaatuista Suomessa"

 

Harjoitukset ovat kerran viikossa lauantaisin klo 11.00-12.00 Shaolinin salilla, Linnankatu 61.

 

Tiedustele lisää  lomakkeella sivun alareunasta.  Lomakkeiden rekisteriseloste

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.